Crush by Leonardo Ceramica

Një sipërfaqe qëllimisht e ashpër, si betoni vizual, ideale për mjedise që kërkojnë shenjën e një stili autentik, bashkëkohor dhe thelbësor në hijeshinë e materialit industrial. Crush është 100% I GARANTUAR: vula e garancisë për produktet Leonardo – Icon, Overcome, Endless, Attitude – për projektimin e dhomave dhe sipërfaqeve që kërkojnë qëndrueshmëri dhe qëndrueshmëri maksimale.