Ego by Lafaenza Ceramica

Ego, forca e vetvetes dhe e projektit.
Një shprehje e vërtetë e shkathtësisë dhe dizajnit të rafinuar.
Ego është një projekt i rafinuar, ku sipërfaqja me ngjyra pluhuri, gjen një përfundim të ri me punën e zbukuruar të elementeve qeramike me efekt druri.
Kujton shtëpitë tipike aristokratike me dysheme dhe tavane të interpretuara sërish me një kthesë moderne, duke ruajtur ndërkohë perceptimin e rafinuar të përbërjes, me ngjyrat përkatëse.
Projekti Ego është krijuar për tu hedhur me projektin Nirvana, pasi ajo ndan të njëjtat formate dhe mund të kombinohet në mënyrë të përsosur për sa i përket ngjyrave dhe modeleve.
Specifikimet
Teknologjia: Tjegull prej porcelani ISO 13006 – G – BIa (0.5%) UNI EN 14411 – G.
Struktura dhe sipërfaqja: pak e izoluar, mat, natyrale.
Skajet: monokalibër i rafinuar.
Formati: 90×90 cm, 60×60 cm.
Ngjyrat: 4 ngjyrë bezhë, e bardhë, gri, e zezë.
Teknologjia: ISO 13006 të dyfishtë – G – BIII GL (10%) UNI EN 14411 – L
Struktura dhe sipërfaqja: e lëmuar, mat.
Skajet: monokalibër i rafinuar.
Formati: 25×75 cm
Ngjyrat 3: ngjyrë bezhë, të bardhë, gri.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.