Endless by Leonardo Ceramica

Një projekt gresi prej porcelani me performancë të lartë teknike: një përmbledhje unike e materialit dhe dizajnit, të përziera me mjeshtëri së bashku. Një propozim i krijuar si për t’i dhënë një larmishmëri të rëndësishme ngjyrash hapësirave, në versionin e ‘Precious’ (nga e kuqja në të verdhë, nga blu në jeshile), dhe në klasicizmin e përjetshëm bardhë e zi.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.