FACTORY by Leonardo Ceramica

Synimi i FACTORY është të ofrojë një efekt real, në pllaka prej porcelani të plota, në të cilën variacioni i hijes së sipërfaqeve është shumë i vogël në secilën pjesë individuale, por mund të marrë një vlerë më të madhe pasi të përfundojë dyshemeja. E gjithë kjo për të treguar se një pllakë është një produkt gjysëm i gatshëm, që përfundon vetëm kur është hedhur në vend me pllaka të tjera.
Struktura e veçantë e sfondit është frymëzuar nga kallëpet e përdorura nga muratorë për të hedhur beton. Për të gjitha modelet e Leonardo, Factory është e përbërë nga tre përbërës të ndryshëm:
Teknike: pllaka prej porcelani me trup të plotë që mund të përdoret në çdo kontekst.
Aspektet themelore: të thjeshta dhe minimale.
Karakteristikat dalluese: jo të zakonshme dhe, me shtimin e një elementi që e bën atë të qëndrojë, siç është sfondi Carpet.
Specifika
Teknologji: Pllaka prej porcelani ISO 13006 – G – BIa (0.5%) UNI EN 14411 – G.
Madhësia: 75×75 cm, 37.5×75 cm, 60×60 cm, 30×60 cm
Struktura dhe sipërfaqja: natyrale, mat
Skajet: monokaliber i rregulluar.
Ngjyrat: 4 ngjyrë bezhë, të bardhë, gri, gri të errët
Madhësia: 60×60 cm
Struktura dhe sipërfaqja: pllaka te prera, natyrale, mat
Trashësia: 10 mm, 20 mm

Shkarkoni katalogun e koleksionit.

Do te gjeni te gjithe informacionet qe ju duhen.

Shkarko

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.