Gea by Lafaenza Ceramica

Një koncept unik i përbërë nga tre udhëzime të forta: realizmi maksimal dhe aderimi me shenjat tipike grafike të gurit; minimalizmi, për të sjellë një konotacion më të butë në sipërfaqe; një gamë kromatike që është qëllimisht e ngrohtë dhe mikpritëse, e dizajnuar rreth ngjyrave bezhë dhe gri.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.