Icona by Imola Ceramica

Frymëzuar nga eleganca e butë dhe diskrete e viteve 1960, Icona është një koleksion i vogël, drejtkëndor me format 10 × 20 cm me pllaka në gjashtë tonet pastel që interpreton gjendjen dhe ngjyrat e Italisë së Fellini-t në një estetikë bashkëkohore të përqendruar në mirëqenien dhe një stil të ri për jetën.