Kiko by Imola Ceramica

Kiko në gjuhën maure do të thotë “material”. Secila ngjyrë, përmban 8 textura të ndryshme, mund të kombinohet me nuancat e tjera. Kiko, në martesën stilistike të prejardhjeve dhe dekorimeve, nxjerr në pah zgjidhje ekskluzive të arredimit dhe ide unike të dizajnit të brendshëm.

Shkarkoni katalogun e koleksionit.

Do te gjeni te gjithe informacionet qe ju duhen.

Shkarko