Lastra by Lafaenza Ceramica

Lastra nga LaFaenzaCeramica: Hi-tech minimal
Për ambiente me një pamje elegante inxhinierike.
Pesë madhësi, nga 60×120 cm deri 30×60 cm, dy produkte sipërfaqësore dhe katër ngjyra. Këto janë shifrat për modelin Lastra nga LaFaenzaCeramica. Një koleksion minimal i teknologjisë se lartë, për ambiente me një pamje elegante inxhinierike, falë kërkimit, kujdesit dhe studimit në të cilën thjeshtësia është qëllimi absolut. Lastra është pasuruar nga mundësia e përdorimit të saj në kombinim me Lamiera, për veshje elegante. Të dy koleksionet tregojnë efektet e kohës në ngjyrat natyrale të tokës, falë teknologjive të përparuara.
Lastra – LaFaenzaCeramica
Porcelan
Madhësitë: 60×120, 45×90, 60×60, 30×60, 45×45 cm
Ngjyrat: bajame, beige, gri, gri të errët
Produkti: Natyror, i strukturuar

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.