Let it bee by Imola Ceramica

Dëshira për të vendosur një trend të ri, sjell Carnaby Street dhe Vittorio Veneto sëbashku në një takim të pakonceptueshëm të viteve ’60 të Swinging dhe qeramikës. Një qasje në të kaluarën apo një kërcim në të ardhmen? Kjo është atmosfera që ka frymëzuar konceptin krijues pas ‘Let it bee ’, një koleksion shpërthimi qeramik me një format tjegull 12×18 cm dhe gamë në modë të ngjyrave që krijon me sy ndërthurje bashkëkohore të pllakave të thjeshta dhe gjysëmhënës si dhe rrethit të dekoruar që shtojnë karakter i vërtetë në mure njëngjyrëshe. Dhe, sa më mirë ‘Let it bee ’ të evokojë konceptin e ‘njerëzve’, rrugëve, takimeve të rastësishme dhe gjallërisë kulturore sesa duke krijuar një lloj posteri ideologjik në formën e një paneli 150 copë, 120×270 cm, duke përshkruar silueta që alternohen në designe vertikale të ngjyrave të ndritshme që përbëjnë gamën. Edhe këtu ka një sfidë! Për ta përdorur këtë koleksion jo vetëm në banjë ose kuzhina, por edhe në kontekste jo-rezidenciale dhe jo konvencionale, ku kërkohet që pllaka të mobiloj në vend që thjesht të dekoroj.

Shkarkoni katalogun e koleksionit.

Do te gjeni te gjithe informacionet qe ju duhen.

Shkarko

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.