Lime-rock by Imola Ceramica

Lime-Rock është një kombinim i përsosur i frymëzimit natyror dhe teknologjisë industriale. Thelbi i saj ofron të gjitha ndjesitë e Gëlqerorit, një shkëmb sedimentar me një karakter të fortë, vendimtar dhe unik, pasi është paksa i ndryshëm sa herë që ndahet guri. Rezultati është një material i ri me një energji dinamike të gjallë: një forcë që rrezaton nga struktura në sipërfaqen e saj, ku kap gjithë kompleksitetin e shtresave dhe aspekteve të ndryshme të gurit, si dhe bukurinë me të cilën vetingu i saj i parregullt i pasqyruar reflekton dritën . Krijuar në gur prej porcelani me trup të plotë dhe të disponueshme në 4 ngjyra dhe një format të ri drejtkëndëshe të re 75×150 cm, kjo pllakë është ideale për dyshemetë dhe muret. Gama është e kompletuar me formate 75x75cm dhe 37.5×75 cm, pllaka mozaiku dhe mbarime të jashtme me format 37.5×75 cm për të garantuar vazhdimësinë midis ambienteve të brendshme dhe të jashtme. Lime-Rock është stili dallues që mungonte në modelimin bashkëkohor, por tani ekziston falë një ‘shtrëngimi’ të kërkimit që shkon nga grafika dhe struktura deri tek industria dhe guri natyror.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.