Moon by Leonardo Ceramica

MOON, e ndryshueshme dhe besnike, e dashur dhe e ftohtë, misterioze dhe e bukur, e mbështjellë me një ndjenjë pavdekësie, ka magjepsur njerëzimin.
Pamja ndryshon plotësisht gjatë lëvizjes dhe fazave të saj në hapësirë dhe lehtësisht e vëzhgueshme, dhe është nga ky paralelizëm simbolik që Hëna merr formë. Efekti i betonit homogjen me një sipërfaqe të butë është pikerisht ai që kërkohet dhe, në varësi të hapësirës në të cilën vendoset, ajo merr ngjyrim krejtësisht të ndryshem, nga ana estetike dhe shqisore. Nga butiku elegant deri tek papafingo me tavane të larta, nga apartamenti tek restoranti në modë. Moon, bukuri mahnitese për një sipërfaqe qeramike me efekt konkret me dhunti bashkëkohore dhe elegante.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.