Overcome by Leonardo Ceramica

Dëshira e këtij koleksioni për të shkuar një hap më tej shprehet në emrin e saj. Overcome është një produkt qeramik hi-tech që ofron një ndryshim të rëndësishëm për sa i përket performancës në krahasim me produktet tradicionale në treg. Ai gjithashtu krenohet me vulën 100% të garantuar, e cila vërteton se të gjitha produktet teknike Leonardo janë krijuar ekskluzivisht nga një përzierje e materialeve, pa ndonjë dekorim dixhital sipërfaqësor, dhe i cili mund të përdoret në çdo kontekst dhe në thelb përgjithmonë. Rezultati është një efekt konkret i stilit industrial, i krijuar në gdhendje prej porcelani me trup të plotë, në të cilin çdo pjesë është e ndryshme, si dhe permban një gamë të toneve të lehta, mesatare dhe të errëta. Kerkimi teknologjik i realizuar mbi produktin ka lejuar gjithashtu që një perfeksion i ri të përsoset: LLL – i Mirëmenduar, i Lëmuar, i Shkëlqyeshëm – që revolucionarizon rezultatet estetike dhe kohëzgjatjen e produktit me shkëlqim. Meqenëse produkti LLL është një koncentrat i pastër i lëndëve të para, pa asnjë lloj dekorimi sipërfaqësor, ai mund të rikthehet në çdo kohë për të eleminuar shenjat e sipërfaqes të krijuar nga vitet. Arritja është një projekt me një stil vendimtar dhe dallues që ofron nivelet më të larta të performancës teknike, për të kënaqur kërkesat e sotme gjithnjë e më të kërkuara në botën e dizajnit. Si i tillë, ai mund të përdoret në çdo kontekst rezidencial dhe tregtar, nga banesa private deri në aeroporte.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.