Play by Imola Ceramica

Play! Luani dhe kombinoni pllakat në çdo mënyrë që dëshironi! Fasada muri të ndritshme dhe origjinale! Play është koleksioni i ri i pllakave me veshje të dyfishtë të Imola, të bëra në madhësi 20×60 cm, me sipërfaqe të satenit dhe pamje jashtëzakonisht të butë që është thelbi i koleksionit. Efekti është një ngjyrë e fortë që ndihet mirë.Play ju bën të dëshironi të jini krijues. E bardha neutrale mund të kombinohet me gjashtë ngjyra baze, në hije aktuale, moderne (jeshile, livando, mauve, blu të errët, pëllumb-gri, të verdhë) dhe një gamë të gjerë dekorimesh (pika polka, elemente gjeometrike, linja) për një shtëpi të qetë dhe të ndricuar nga ngjyrat.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.