Flow by Flaviker

Muret kthehen në protagonistë falë ngjyrave të ndezura dhe sipërfaqeve 3D. FLOW është projekti i ri Flaviker i dedikuar dekorimit, një efekt reliev “tullë” me një dizajn asimetrik, në formatin 6x25cm, i cili transformon hapësirat vertikale me një gamë ngjyrash në modë.