Art Walls by Flaviker

Dekorimi zhvillohet dhe FLAVIKER zbulon Art Walls, pllaka të mëdha prej guri prej porcelani 6 mm të trasha në formatin 120×280, të konceptuara si piktura me firmë të afta për ta bërë çdo mjedis unik. Tani disponohet edhe në formatin 60×120.