Sicily by Imola Ceramica

Sicily është frymëzuar nga guri ranor që gjendet në të gjithë ishullin e Siçilisë. Është një gur gëlqeror sedimentar që është veçanërisht i butë, mesatarisht poroz dhe përmban një larmi ngjyrash të ndryshme duke filluar nga e bardha në të verdhë të zbehtë. Ky lloj guri është përdorur gjerësisht në një numër të qyteteve të Siciliasë që janë të famshëm në botë për kryeveprat e tyre arkitektonike, të tilla si Siracusa, Noto dhe Modica.Me këtë projekt të ri qeramik Imola nxjerr në pah karakterin intensiv dhe të pafalshëm të Siçilisë, një ishull unik në të cilin një marrëdhënie e egër dhe instinktive me natyrën takon mijëra vjet histori të pasur dhe shtresash kulturore hibride.

Shkarkoni katalogun e koleksionit.

Do te gjeni te gjithe informacionet qe ju duhen.

Shkarko

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.