Slash by Imola Ceramica

Slash është një pllakë e krijuar nga një studim i kujdesshëm i smaltave dhe një sistemi special i kujdesit për ‘kujdesin e ngjyrave’, i cili ndan ngjyrat moderne në ‘të ndezura’ dhe ‘mat’. Ekzistojnë katër variante ‘të ndezura’ (të verdha, jeshile me mollë, bruz dhe të kuqe) për një stil të ndritshëm dhe të gjallë; katër hije neutrale dhe delikate ‘mat’ (gri, ecru, letër sheqeri dhe urtë); plus një ngjyrë të nëntë, të bardhë, që i bashkon në mënyrë të përsosur dy shpirtrat e koleksionit.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.