SLIMTECH CONCRETO by Lea Ceramica

Concreto, struktura organike e çimentos përmbush teknologjinë e gurit të petëzuar prej porcelani, duke krijuar kështu sipërfaqe origjinale, befasuese dhe tërheqëse. Një koleksion inovativ dhe i rafinuar që mund të përshtatet në çdo kontekst arkitekturor dhe projektimi, për hapësira unike me një vlerë të fortë.
Pesë nuanca ngjyrash: Concreto Extra Light, Light, Medium, Dark dhe Rust.
Katër variante: Foam, Tide, Dry dhe Reef. Përzierja e bazuar në çimento me rrjedhat e saj të ngurtësuara ndryshon bazuar në veprimin e ujit, ajrit dhe gravitetit.
Materia bëhet dekor dhe krijon zgjidhje unike estetike. Krijon kombinime të shumta midis teksturave dhe ngjyrave, duke shndërruar kështu hapësirën në një emocion unik.

Shkarkoni katalogun e koleksionit.

Do te gjeni te gjithe informacionet qe ju duhen.

Shkarko

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.

Lexo me shume