Nordik Wood by Flaviker

Projekti Nordik Wood është frymëzuar nga pllaka druri të ricikluar të cilat, me papërsosmëritë e tyre dhe pasurinë e detajeve, përshtaten në mënyrë harmonike edhe në kontekste minimale për të krijuar atmosfera të ngrohta dhe autentike. Nordik Wood është plot detaje, duke përfshirë çarjet e kundërta me një pamje pothuajse tre-dimensionale që interpretojnë materialin origjinal me realizëm befasues.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.