SLIMTECH WATERFALL by Lea Ceramica

Sipërfaqja e Waterfall riprodhon efektet tipike të shkëmbinjve sedimentarë, me parregullsi dhe ndryshime të ngjyrës që shënojnë kalimin e kohës të amplifikuar në pllakat e mëdha 5.5 mm të trasha.
Koleksioni, tashmë në katalogun Lea në trashësi tradicionale prej 10.5 mm dhe 20 mm dhe me një numër të madh të dekoreve dhe madhësive të veçanta, në Slimtech rrit më tej gamën e produkteve.
Për veprat e mëdha arkitekturore ose për të ripërcaktuar hapësirat në një shtëpi, madhësitë e mëdha të Waterfall prodhojnë një efekt natyral dhe garantojnë performancën teknike të pakrahasueshme të pllakave të petëzuar të porcelanit të Lea Ceramiche.

Shkarkoni katalogun e koleksionit.

Do te gjeni te gjithe informacionet qe ju duhen.

Shkarko
Lexo me shume