Stone Project by Leonardo Ceramica

Stone Project është një koleksion prej porcelani me pllaka të plotë dhe pllaka muri me një efekt të veçantë guri. Stone Project është ideal për projekte arkitekturore në shkallë të gjerë falë performancës superiore të porcelanit të saj.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.