Trail 18 by Imola Ceramica

Prandaj, Imola ka prezantuar një seri ekskluzive të dizajnuar për gjithçka që ka të bëjë me veshjen e hapsirave të jashtme si trotuaret, rrugët, oborret, zonat e gjelbra dhe zonat e banimit me akses automjetesh. Ky version special 18 mm i trashë është projektuar posaçërisht në një kombinim të formateve të vogla që ofrojnë mirëmbajtje të lehtë dhe modele të ndryshme shtrimi.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.