UPDATE by Leonardo Ceramica

Update është krijuar për t’ju lejuar të humbni veten në thellësinë e një materiali, i cili është shtresuar me mjeshtëri ndër shekuj. Teknologjia na ka lejuar të krijojmë një sipërfaqe qeramike, që rindërton në mënyrë të përsosur gurin dhe shenjat e tij të parregullta, të krijuara nga shtresa të sedimentuara. Përfundimi duket se është skulpturuar me kalimin e kohës. Një gur autentik i pasur me detaje, dritë dhe ngjyra tërheqëse. Update është në dispozicion në një gamë të gjithanshme të ngjyrave, që variojnë nga më të lehtat e deri te ngjyrat më të errëta dhe më të thella.
Specifikimet
Teknologji: Guri ISO 13006 – G – BIa UGL (0,5%) UNI EN 14411 – G.
Struktura dhe sipërfaqja: pak e strukturuar, mat, natyrale.
Skaje: monokalibër i rregullt.
Formati: 30×60 cm, 60×60 cm, 60×120 cm, 120×120 cm.
Ngjyrat: 4. të bardha, bezhë, gri, gri të errët.
I rekomanduar

Shkarkoni katalogun e koleksionit.

Do te gjeni te gjithe informacionet qe ju duhen.

Shkarko

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.