Walk by Imola Ceramica

E thjeshtë, minimale, e gjithanshme në aftësinë e saj për t’u përshtatur me kontekste dhe stile të ndryshme arredimi. Walk rikrijon efektin e gurit me një pamje të jashtme të veçantë, por uniforme. Është në dispozicion në dy formate, 60×60 dhe 30×60 cm, dhe gjashtë ngjyra. Falë porcelanit, ato janë të përshtatshëm jo vetëm për përdorim shtëpiak, por edhe për shumë përdorime të tjera. Ky koleksion plotësohet nga Walker: një sipërfaqe e re e parrëshqitshme në madhësinë 30×60 cm.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.