WATERFRONT by Leonardo Ceramica

Waterfront bashkohet me thelbin e pllakave të çimentos. Të dy stilet janë sjellë së bashku në një projekt të vetëm: tradita dhe ngrohtësia e pllakave ndajnë veçantinë e tyre me pamjen minimale dhe moderne të çimentos. Waterfront pasuron gamën e Leonardo me një projekt të gjithanshëm që është klasik dhe modern në të njëjtën kohë, në përputhje me tendencat e fundit. Ngjyrat e disponueshme, të tilla si kapuçino dhe gri, reflektojnë shijet bashkëkohore.
Specifikime
Teknologji: Tjegull prej porcelani ISO 13006 – G – BIa (0.5%) UNI EN 14411 – G.
Struktura dhe sipërfaqja: e strukturuar, mat, natyrale.
Skajet: monokalibër i rregulluar.
Formati: 90×90 cm, 60×60 cm.
Ngjyrat: 5. kapuccino, beige, e bardhë, gri, e zezë.
Përdorimi i rekomanduar
Dyshemeja rezidenciale.

Shkarkoni katalogun e koleksionit.

Do te gjeni te gjithe informacionet qe ju duhen.

Shkarko

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.