Word Up by Leonardo Ceramica

Koleksioni i qeramikës prej porcelani Word Up është frymëzuar nga shprehjet moderne të krijimtarisë që gjenden në muret e qyteteve tona. Word Up sjell një aluzion të artit rrugor urban në botën e pllakave përmes një loje delikate të grafiteve, shkronjave dhe zbukurimeve.
Materiali: porcelani me një kalibër të vetë-korrigjuar, me trup të plotë
Madhësitë: 30×60 60×60
Ngjyrat: 5 ngjyra – bajame, çimento, beige, gri, e zezë

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.