X20 by Flaviker

X20 është gama e zgjidhjeve të dizajnit të jashtëm prej guri porcelani, 20 mm i trashë, që përmban frymëzimet materiale të koleksioneve kryesore Flaviker. Gama X20, përveçse ofron performancë të lartë teknike, është projektuar për të ofruar liri maksimale krijuese, edhe falë formateve të ndryshme. Rezistenca e lartë ndaj çdo ngarkese dhe stresi, përveç garancisë së pandryshueshmërisë në të gjitha kushtet atmosferike, e bëjnë X20 një produkt ideal për krijimin e ambienteve të jashtme në kontekste nga më të ndryshmet, si kopshte, bare, restorante, tarraca, ballkone, zona buzë pishinës, solariume dhe ambiente banje.