Rebel by Flaviker

Një sipërfaqe magjepsëse e karakterizuar nga efekte të tejdukshme dhe kontraste të këndshme ngjyrash tipike për shtrim, për të rikrijuar sugjerimin e një materiali të vjetëruar, mes njollave dhe gjurmëve të ndryshkut: ky është thelbi i Rebel, koleksioni që riinterpreton në porcelanin e gurit thelbin e metale të oksiduara në 7 nuanca për t’i dhënë jetë efekteve interesante kromatike. Koleksioni është i disponueshëm në një përzgjedhje të gjerë madhësish dhe trashësish, nga pllaka të mëdha 160×320 cm në trashësi 6 mm, deri në 90×90 cm.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.