Cozy by Flaviker

Cozy kujton ngrohtësinë e drurit: kontraste harmonike ngjyrash për një estetikë rustike dhe elegante, të aftë për të përqafuar stile të ndryshme arredimi. Sipërfaqja e Cozy, e butë dhe pak e strukturuar, karakterizohet nga një realizëm pothuajse “tre-dimensional” dhe disponohet në pesë nuanca ngjyrash: duke filluar nga shkëlqimi i shkretëtirës, ??tek natyraliteti i mjaltit, deri te ngrohtësia e Havanës dhe intensiteti i Brown, për të arritur më pas Bark, një gri e re e ngrohtë.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.