Ashima by Leonardo Ceramica

Në rajonin e Shilinit, në jug-perëndim të Kinës, ato nuk janë pemë që dalin nga toka si stalagmite në një shpellë, por shkëmbinj imponues filiformë që krijojnë iluzionin e një pylli prej guri. Ky pyll, i cili është shpallur një vend i Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s, frymëzoi Leonardon të krijonte një gur qeramik me një pamje të ashpër – të karakterizuar fort nga valëzime, brazda dhe shenja të bëra nga moti dhe kalimi i kohës – por me një bërthamë të butë dhe sipërfaqe e lëmuar që dallohet nga ndryshimet në përthyerjen e dritës në sipërfaqen e secilës pjesë.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.