Supreme Memories by Flaviker

Memoria, një burim ndjesish dhe frymëzimi, është tema që karakterizon sipërfaqet e reja Supreme Memories. Gama e mundësive shprehëse të efektit të mermerit zgjerohet falë teknologjive më inovative, të cilat shndërrojnë gresi prej porcelani në një material ndjellës, të aftë për të përcjellë emocione dhe në të njëjtën kohë funksionale në dizajnin bashkëkohor. SUPREME MEMORIES ofron pesë përfundime të ndryshme: pllakat e buta të buta dhe sipërfaqet me pamje të lëmuar Lux janë bashkuar nga versionet e reja Naturale P.tech, i cili ofron rezistencë më të mirë ndaj rrëshqitjes, dhe Antique 3D, rezultat i teknologjisë ekskluzive 3Dtech që rikrijon të veçantat. ndjesi e mermerit të vjetër. Së fundi, sipërfaqja e parrëshqitshme R11 me trashësi 20 mm ju lejon të krijoni zgjidhje vizualisht të vazhdueshme midis brenda dhe jashtë.