Navona by Flaviker

I përdorur që nga koha e qytetërimit romak, travertini është një nga mermerët më të përhapur në ndërtesat antike, i cili ka vazhduar të ndikojë në punën e artistëve dhe arkitektëve në shekujt e mëvonshëm, deri në epokën moderne dhe bashkëkohore. I dallueshëm nga vrimat karakteristike që paraqet në sipërfaqe, travertini, pasi është shtruar, kërkon që këto porozitete të mbushen me çimento ose rrëshirë. Rezolucioni grafik me një efekt tredimensional i lejon Flaviker-it të riprodhojë hijeshinë primitive të materialit ende të papërpunuar, me një rezultat përfundimtar unik dhe befasues, i cili kombinon vlerën estetike të materialit origjinal me shkathtësinë dhe prakticitetin e qeramikës.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.