Supreme Evo by Flaviker

Flaviker vazhdon eksplorimin e tij të botës së mermerit me Supreme Evo, një interpretim i ri i sipërfaqeve prej guri që rezulton nga një përzgjedhje e kujdesshme e varieteteve luksoze dhe të rafinuara: nga Statuario Superior i përjetshëm deri te sharmi i gjithanshëm dhe joformal i Grey Amani. E zeza, gjithmonë elegante, është e pranishme me Classic Marquinia dhe Noir Laurent dhe së fundi, të bardhët e rinj në modë: Invisible Select dhe Antique White për mundësi të pafundme krijuese, nga dyshemeja deri tek veshja e mureve të banjës.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.