Supreme Treasure by Flaviker

Eleganca e mermerit të bardhë dhe luksi i gurëve të çmuar dhe metaleve bashkohen për t’i dhënë jetë Supreme Treasure. Një shumëllojshmëri mermerësh të bardhë, të vlerësuar botërisht nga bota e arkitekturës dhe mobiljeve, të zbukuruara me nuanca kromatike të modës së bashku me venat e rafinuara dhe magjepsëse.