Azuma Up by Imola Ceramica

Azuma Up lindi nga suksesi i Azuma;
Minimalizmi mbetet një gjuhë thelbësore, por merr nuanca të vitalitetit dhe ndjeshmërisë që vijen nga sipërfaqet dhe jehon në hapësira. Hapësira në të cilat elementi dallues vazhdon të jetë cilësia dhe jo sasia, por në të cilën thjeshtësia nuk duhet të kuptohet më si rigorozitet dhe abstraksion i ftohtë.
5 ngjyra të reja në nuanca të ngrohta dhe mikëpritëse.
6 formate për liri maksimale kompozimi.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.