Bianco by Lafaenza Ceramica

E bardha është një ngjyrë me shkëlqim të lartë, por pa asnjë ngjyrim. Më saktësisht, ai përmban të gjitha ngjyrat e spektrit të dritës dhe njihet gjithashtu si një ngjyrë akromatike. Eshtë e kundërta e së zezës, e cila është mungesa e ngjyrës.
Potenciali e shtyu LaFaenza që të kërkojë sipërfaqe natyrale për tu aplikuar në të. Dhe është natyra nga ku LaFaenza tërheq frymëzimin e saj, duke krijuar gjashtë sipërfaqe të dallueshme mermeri me një faktor të vetëm të përbashkët, të bardhën.
E bardha ofrohet në formatin e ri 90×180 cm, ne formatin klasik 90×90 cm dhe 45×90 cm, me dy versione: një natyral me një sipërfaqe të pabarabartë, dhe një shkëlqim të mbyllur. Një haraç i vërtetë për cilësitë klasike të mermerit.
Këtë vit, LaFaenza gjen aspiratën e saj më të lartë, duke vendosur një qëllim për të zhvilluar projekte prestigjioze që mund të komunikojnë me njëri-tjetrin, duke ruajtur identitete të veçanta dhe tipare stilistike; Bianco është një propozim shumë simpatik dhe shumë i larmishëm, i cili hyn në mënyrë perfekte në këtë filozofi konceptuale dhe estetike, ndërsa lidhet me dy projektet e tjera, Metallo dhe Legno, me një sinergji të madhe.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.