Cottofaenza by Lafaenza Ceramica

Një strategji: të ri-interpretoni me një kthesë moderne produktin që ka qenë një nga shitësit më të mirë të LaFaenza.
Cottofaenza ofron ngjyra dhe paraqitje sipërfaqësore që janë thelbi i koleksionit, tani i frymëzuar nga llojet tipike të argjilave të shkrepura me origjinë të ndryshme. Nga kafe e errët lëkure e stilit toskan, në variacionet meksikane ose spanjolle, dhe versioni i zi i bërë me dorë nga fabrikat, e shitura në zonën përreth Salerno.
Interpretimi i përpiktë dhe i saktë i qeramikës nënvizohet nga oksidimet që shfaqin shkëlqim në zonat afër skajeve, tipike për pjekjen me temperaturë të lartë të këtyre produkteve, direkt në kontakt me copat.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.