Dakota by ABK Group

Dakota është një koleksion shumë realist i frymëzuar nga tërheqja e qëndrueshme e peizazhit të Amerikës së Veriut. Ai shquhet veçanërisht për papërsosmëritë e shkaktuara nga procesi natyror i plakjes, duke përfshirë gërvishtjet, njollat dhe mikroperforacionet tipike të drurit, të cilat bëhen tipare dalluese estetike me një ndikim vizual unik dhe origjinal. Në saj të teksturës R11 të sipërfaqes për të siguruar rezistencën maksimale ndaj rrëshqitjes edhe kur pllakat janë të lagura.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.