Dama by Lafaenza Ceramica

Koleksioni Dama lidhet me një nga qytetet më të famshme në botë, Venecia-n mahnitëse.
Me shumë mrekulli, duke filluar nga forma e pallateve dhe shesheve të saj, ujërat e lagunës janë një trashëgimi unike. LaFaenza është frymëzuar nga marrëdhënia simbiotike midis njerëzve dhe detit, duke transferuar në mesin e pllakave hijeshinë e drurit “briccola” (“delfin”), nga struktura tipike detare me 3 poste që përdoret për të shënuar rrugët ujore: në kryqëzime gjejmë “dama”, një post më i gjatë që shtrihet mbi të tjerët.