Genus by Imola Ceramica

Emri Latin thekson origjinën krijuese të koleksionit. Genius, që do të thotë farë, origjinë, zhvillim i ri. Shumica e kompanive kërkojnë pllaka natyrale që ata mund t’i riprodhojnë në pllakat e tyre. Ne kemi një qasje të ndryshme. Frymëzimi ynë vjen nga gjërat natyrore që ne pastaj interpretojmë “në mënyrën tonë”, duke zhvilluar karakteristika dhe prodhime absolutisht të reja, në mënyrë që t’ju ofrojmë diçka unike dhe të pashembullt. Ne fillojmë me: mermer të bardhë, mermer bezhe / gur dhe gur të zi. Nga tre ngjyra kryesore kemi krijuar një numër të pafund pllakash, të zgjedhura duke përdorur të njëjtin proces si në guroret natyrore, duke i renditur ato sipas pastërtisë dhe ngjyrosjes.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.