I Marmi La Faenza by Lafaenza Ceramica

Ne hyjmë në një muze për të parë një ekspozitë të artit bashkëkohor. Bukuria është kudo, në pikturat dhe skulpturat, por ajo që me të vërtetë tërheq vëmendjen janë ndryshimet delikate të ngjyrave në mermeret gri, beige, të kuqe dhe të bardha në dysheme. I Marmi La Faenza nga LaFaenzaCeramica është një shperblese për klasicizmin, i mbështetur në një përzierje joshëse të mermerit dhe oniksit. Rezultatet jane muret dhe dyshemetë që mbështjellin dhe krijojnë atmosfera të rafinuar, një përvojë të vazhdueshme të linjave, vetingut magjepsin shqisat me një përqafim drite.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.