Icon by Leonardo Ceramica

Projekti i ri Icon nga Leonardo Ceramica, përmban formate modulare dhe një gamë të gjerë ngjyrash (6 ngjyra të thjeshta), të cilat mund të përzihen së bashku për të krijuar efekte estetike të habitshme. Projekti, i prezantuar për herë të parë në Cersaie, përmban një strukturë të sofistikuar, të përcaktuar “në dizajn”, që i jep sipërfaqes efektin e “letrës së thërrmuar”. Ky efekt unik është në gjendje të japë dyshemesë një sens lëvizjeje tre-dimensionale. Nuancat e shumta, formatet e ndryshme, të gjitha modulare me njëra-tjetrën, dhe tre përfundimet e bëjnë Icon ideal për arkitektët dhe projektuesit që shikojnë drejt së ardhmes dhe inovacionit.
Tjegull porcelani me trup të plotë
Madhësia: 120×120, 60×120, 60×60, 30×60 cm
Ngjyrat: e bardha, titan, e zezë, krem, bajame, beige.
Perfundimi: i natyrshëm, i lëmuar

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.