Koala by Imola Ceramica

Koala merr frymëzimin e saj nga format prestigjioze të drurit të eukaliptit, bimë që rritet kryesisht në Australi, ku me shekuj është përdorur për të prodhuar mobilje me karakteristika arkitekturore elegante dhe funksionale. Bazuar në cilësinë e këtij materiali, Imola ka krijuar një projekt të ri i cili veçohet për efektet e tij perfekte të drurit, grafika të mprehta, grimca delikate dhe sipërfaqe të buta. Të gjitha krijojnë një ndjesi unike të elegancës së matur dhe natyrore.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.