Koshi by Imola Ceramica

Koshi është një pllakë prej porcelani me trup të plotë. I bukur dhe shumë praktik, ky projekt është krijuar për të kombinuar stilin me përdorimin intensiv. Ideale për vendosjen e pllakave të qendrave tregtare, dyqaneve, arkadave dhe hapësirave publike.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.