Kuni by Imola Ceramica

Qasja e shkëlqyer e Kuni qëndron në pamjen jashtëzakonisht të ngrohtë dhe tërheqëse të drurit të përzier me kolore realiste dhe natyrale. Paraqitje ‘e egër’, e bërë nga nyje sipërfaqesh dhe strukturash, të cilës i është dhënë një zgjidhje plotësisht bashkëkohore nga e reja, më parë e padisponueshme, formati i madh: 60×180 cm. Me formatet 20×180 dhe 20×120 Imola paraqet një projekt që ju lejon të vendosni veshje me efekt druri per nje pamje sa me origjinale.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.