Lamiera by Lafaenza Ceramica

Lamiera nga LaFaenzaCeramica: Hi-tech urbane
Liria maksimale e dizajnit për një koleksion me karakter real.
Frymëzuar nga konteksti bashkëkohor urban dhe prirjet arkitekturore, koleksioni i ri Lamiera nga LaFaenzaCeramica është një dizajn origjinal, plot karakter.
Ofrohet në madhësi 60×120, 60×60 dhe 30×60 cm në dy ngjyra të ndryshme, promovon lirinë maksimale të dizajnit dhe e bën produktin të adaptueshëm ndaj llojeve të ndryshme të mjediseve, duke krijuar atmosfera të cilat janë të buta dhe me stil. Sipërfaqet janë rikrijuar me një material metalik që tregon efektet e kohës në një sipërfaqe origjinale, duke shndërruar thjeshtësinë në një mundësi për tu shprehur.
Lamiera – LaFaenzaCeramica
Porcelan me xham te rregulluar
Madhësitë: 60×120, 60×60, 30×60 cm
Ngjyrat: kafe, gri
Mbarimi: Natyror, e mprehur

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.