Legno Del Notaio by Lafaenza Ceramica

Ne kontrolluam ndërtesat e qendrave tona historike për një që do të na frymëzonte. E gjetëm: i vendosur më shumë se 50 vjet më parë në zyrën e një noteri publik. Një dru ‘i gjallë’ i shënjuar nga kalimi i kohës: nga njerëzit dhe objektet që ka dëshmuar ndër vite.
Ne e riprodhuam atë me besnikëri, pastaj e pastruam deri sa u kthyem në sipërfaqen origjinale të Teak. Pas kësaj, ne aplikuam një seri trajtimesh dylli për të studiuar nuancat e reja të ngjyrave për të përfshirë në varg, duke i kushtuar vëmendje të veçantë ngjyrave më të errëta.
Si rezultat, ne dolëm me katër ngjyra: dru natyral, bezhë,të errët, bezhë dhe të vjetër.
Specifikime
Teknologji: Pllaka prej porcelani ISO 13006 – G – BIa (0.5%) UNI EN 14411 – G.
Madhësia: 20×180 cm, 60×180 cm, 20×120 cm
Struktura dhe sipërfaqja: natyrale, e prere, mat
Skajet: monokaliber i rregulluar.
Ngjyrat: 4 natyrale, bezhë, beige të errëta, të vjetra

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.