Legno by Lafaenza Ceramica

Një projekt qeramik, emri i të cilit zbulon identitetin e tij: një sipërfaqe me efekt druri që nuk ka nevojë të prezantohet ose përshkruhet.
Legno buron nga dëshira për të krijuar një produkt natyral, bashkëkohor dhe të ngrohtë.
Eshtë i një klase të shkëlqyeshme, pa nyje dhe pa asnjë ngjyrim mospërputhës nga një pjesë në tjetrën.
Ngjyrat pasqyrojnë qëllimin origjinal: tre nuancat e ngrohta – të lehta, të mesme dhe të errëta – e bëjnë produktin sa më të natyrshëm që të jetë e mundur, dhe e bardha ofrohet me një logjikë aktuale dhe moderne.
Këtë vit, LaFaenza gjen aspiratën e saj më të lartë në ‘jetesën e çmuar’, duke vendosur një qëllim për të zhvilluar projekte prestigjioze që mund të komunikojnë me njëri-tjetrin, duke ruajtur identitete të veçanta dhe tipare stilistike; me sipërfaqet e saj të buta dhe diskrete, Legno bie në mënyrë perfekte brenda kësaj filozofie konceptuale dhe estetike, ndërsa lidhet me dy projektet e tjera, Bianco dhe Metallo, me një sinergji të madhe.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.