Micron 2.0 by Imola Ceramica

Tendenca e Imolës është që të mos përsërisi veten, por të lëvizi vazhdimisht përpara për të përmbushur kërkesat e arkitekturës moderne. Por kjo nuk është gjithmonë e mundur dhe ide të caktuara mund të përfitojnë nga zhvillimet e reja. Projekti i ri Micron 2.0 përdor emrin e një prej shitësve më të mirë të Imola dhe ri-interpreton atë në një këndvështrim bashkëkohor, për të përmbushur nevojat e arkitekturës publike ose private. Teknologjia inovative, ngjyrat e reja në modë dhe formatet e reja, midis të cilave edhe ekstra-madhësia 60×120 cm dhe 120×120 cm, janë karakteristikat kryesore të këtij guri prej porcelani rezistent dhe të qëndrueshëm, ideal për hapesirat e jashtme, të gjalla dhe komerciale. Micron 2.0 paraqet zhvillimin e projektit në mënyrë që të mbetet në krye të lojës me mundësinë e përfshirjes së mureve të ulëta dhe mozaikëve tre-dimensional.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.