Nirvana by Lafaenza Ceramica

Magjia e natyrës dhe aftësia e saj për të krijuar dhe ndryshuar elementet e saj përbërëse ishte frymëzimi ynë. Koncepti krijues i Nirvana filloi me idenë e drurit të tharë nga dielli. Nirvana është në dispozicion në 3 formate – 60×180, 20×180 dhe 20×120 – të cilat ndajnë formën e zgjatur për të kujtuar dërrasat prej druri që e frymëzuan atë. Është jashtëzakonisht e gjithanshme, si për dyshemetë dhe muret, ashtu edhe për hapësirat rezidenciale dhe publike. Inovative dhe bashkëkohore, me një ndjenjë cilësie, Nirvana prezanton në gamën e Faenzës një koncept të ri të pllakave me efekt druri, hijeshia e të cilit qëndron në kontrastet e ngjyrave të guximshme dhe karakterin unik të produktit.
Specifikimet
Teknologjia: Pllakë prej porcelani ISO 13006 – G – BIa (E <0.5%) UNI EN 14411 – G.
Struktura dhe sipërfaqja: e strukturuar, mat, natyrale.
Buzë: monokalibër i rregulluar.
Formati: 60×180 cm, 20×180 cm, 20×120 cm.
Ngjyrat: 4 beige, të bardha, gri, të zeza.
Përdorimi i rekomanduar.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.